Film Office Agost

 
Film Office Agost és un servei que facilita la tramitació dels rodatges de la indústria audiovisual, publicitat i comunicació, a Agost.
 
Què oferim:

  • Recerca de localitzacions per al rodatge.
  • Donar suport en la tramitació de permisos tant de particulars com de domini públic.
  • Informació bàsica dels esdeveniments locals que afecten el calendari de rodatge.
  • Tramitació de les sol·licituds de talls de tràfic o estacionament.
  • Ajuda en recerca d'extres i altres serveis necessaris.

Contacta amb nosaltres:

Tourist-Info Agost
Avda. Xixona, 2  - 03698 – Agost (Alicante)
965 69 18 69
desarrolloycultura@agost.es

COM RODAR

Totes les sol·licituds de rodatge es tramitaran a través de la Film Office Agost, que s'encarregarà de realitzar la resta de gestions que afecten els diferents departaments municipals i que siguen necessaris per a obtenir el permís de rodatge.

Una vegada pres contacte amb el personal de la Film Office Agost, la sol·licitud de rodatge s'inicia emplenant una instància de sol·licitud, que es presentarà en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament d'Agost i un Formulari de Rodatge que es presentarà en la Film Office Agost.

Rebudes la Instància i el Formulari de Sol·licitud de Rodatge, Film Office Agost s'encarregarà de dur a terme els tràmits administratius necessaris.

LOCALITZACIONS

El paisatge àrid d’Agost resulta un escenari incomparable per al rodatge d’aquelles temàtiques que busquen paisatges desèrtics, on els colors ocres dominen creant bonics contrastos.

El seu passat artesanal lligat a la indústria canterera està ple d’escenaris únics on l'argila i les fàbriques artesanals prenen protagonisme.

Vols formar part de la nostra base de dades de localitzacions d’Agost?

Si eres propietari de terreny, casa o finca a Agost i desitges que siga utilitzada com a escenari de rodatge, emplena el següent formulari i lliura’l a la Film Office Agost:

RODATGES EN AGOST

"El regreso de los siete magníficos"

En 1966, personalitats de la talla de Yul Brinner, Robert Fuller, Julián Mateos, Fernando Rei o Elisa Montes, entre altres, van recórrer les terres d'Agost durant el rodatge del film dirigit per Burt Kennedy, "El regreso de los siete magníficos".

Aquest esdeveniment es va viure intensament al municipi, ja que en el rodatge es va comptar amb la participació de diferents extres, entre els quals destaquem la nostra veïna Encarni Montoya que va fer de doble de l'actriu Elisa Montes. També es van utilitzar els locals d'alguns veïns d'Agost per al rodatge d'algunes escenes de la pel·lícula, com la coneguda escena de la baralla de galls, rodada a la Casa de l’Escandella.

El paisatge àrid típic d'Agost es va ambientar amb la construcció d'un poble mexicà, amb una extraordinària vista de la serra de la Murta com a fons natural.

El rodatge també ens va deixar una petjada inesborrable, la construcció d'una guarderia infantil, que avui dia constitueix l'actual col·legi diocesà de la Milagrosa. Aquesta obra, valorada en uns quatre milions de les antigues pessetes, va ser finançada, en part, amb les aportacions d'“Els magnífics”. Yul Brinner va lliurar en el nom dels seus companys de rodatge i en el seu propi un xec de seixanta-cinc mil pessetes al Sr. Pedro López, rector d'Agost en aquell moment i impulsor d'aquest projecte.

En els següents enllaços podeu veure diferents imatges del rodatge de la pel·lícula, així com dels escenaris on es va gravar:

http://www.western-locations-spain.com/valencia/agost/index.htm

http://www.western-locations-spain.com/valencia/agost2/index.htm

"Jodidos Kabrones"
 
Pel·lícula de gènere «gore», Jodidos Kabrones, que recrea a Bacarot, Agost, Muro i altres llocs de la província una matança de pelegrins al Camí de Santiago.

Rodada a Agost el 2011, va comptar amb alguns extres locals que van participar en el càsting organitzat per la productora Los ojos de Olga. Es tracta d'una “gamberrada molt sanguinosa” que explica la història de dos pelegrins que cauen en l'alberg caníbal dels Gutiérrez.

La pel·lícula, dirigida per Manolito Motosierra, fan del cinema «gore» i de tot tipus de produccions de sèrie B, es va presentar l'any 2012 en diferents festivals de cinema, com el II Festival de cinema fantàstic de Torremolinos i al Festival Internacional de Cinema fantàstic de Catalunya (Festival de Sitges), entre d’altres.

Film Office Agost