05 Feb
comparte en tus redes

MOSTRA DE TEATRE INFANTIL "PINOTXO, bric a brac"

Dos comediants es mouen entre trastos, artefactes i caixes apilades desordenadament i quan agafen aquestos objectes, màgicament cobren vida i es converteixen en una casa, les orelles d’un ruc, la panxa d’una balena, o el nas de Pinotxo, que creix quan diu mentides.

A través de la narració i de la manipulació d’objectes, van creant les imatges que situen als espectadors en cadascun dels paisatges i moments del conte. Cada detall ens porta a una atmosfera màgica on xicotets i grans aniran completant les imatges amb ajuda de la seua imaginació.

Companyia: Zum Zum Teatre

En l’any 1994, Zum-Zum Teatre, posa en marxa a Lleida un projecte teatral amb l’objectiu de potenciar la producción, projecció i promoció d’espectacles per a ADULTS A PARTIR DE 4 ANYS. Durant 17 temporades han produït i representat espectacles que posen en escena textos dels millors escriptors i dramaturgs de tots els temps. I també espectacles que busquen en la tradició i la transmissió oral d’històries i contes, l’arquitectura teatral més moderna i contemporània: Hansel i Gretel, Pinotxo, bric a brac, Titiritriki i La camisa de l’home feliç. Espectacles que s´han traduït a més de 3000 zum zums arreu de tota Espanya, França i Italia.

comments powered by Disqus